Aktuální informace prodejce : DoMa
Vaše adresa : shop.webtrziste.cz/doma
Aktuální informace :
Na doplňování zboží se stále pracuje, prosím o trpělivost...
logo

Prosím, pojďte dál a nezouvejte se....!

Hedvábí mě okouzlilo svojí jemností, hebkostí a krásným leskem. Za tento neobyčejný přírodní materiál vděčíme malinkému, nenápadnému tvorečku jménem bourec morušový (přesněji řečeno jeho Stvořiteli). Bourec je zkrátka borec!

Práce s hedvábím mě nejen baví, ale občas až fascinuje, protože pod mýma rukama vzniká něco, co jsem původně ani nezamýšlela....

Ručně malovaný doplněk z přírodního hedvábí může podtrhnout Vaši individualitu, protože nikdy, nikde nepotkáte nikoho se stejnou šálkou, šátkem či kravatou...Hedvábný šátek či šála může sloužit jako originální doplněk jak ke společenským šatům tak i k lehkému svetříku a džínám. Hedvábí snadno vyperete i vyžehlíte, barvy jsou stálobarevné.

V případě Vašeho zájmu o konkrétní zakázku se pokusím splnit všechna možná (a snad i nemožná) přání.... Přes vnitřní poštu můžete objasnit své představy a požadavky-rozměr, barevný podklad, vzor apod. Pokud např. chcete nechat zhotovit pro partnera kravatu ladící k Vašim plesovým šatům či společenskému kostýmku, můžete poslat foto a doplňující informace. S dostatečným předstihem /cca 2-3 týdny/ přijímám také firemní zakázky. Pokud si nevyberete z mojí aktuální nabídky, určitě je možné dle Vašich konkrétních představ vytvoření barevně sladěného kompletu-kravata+ šála(šátek).

S mými výrobky můžete setkat např. v kloboučnictví Motýlek v Pardubicích či na různých jarmarcích.

Práce na jednotlivých výrobcích se pohybuje od 30min po cca 5hod a podle toho jsou i ohodnoceny.

Věřím, že nošení mých výrobků Vám bude dělat alespoň takovou radost, jako mně dělá jejich tvoření...Markéta
Jak zasílám zboží:
Doporučeně v bublinkové obálce
Jaké mám nastaveno poštovné:
dobírkou : 79 Kč
platba předem: 49 Kč
Moje oblíbené :

NEPŘEHLÉDNĚTE :  ODKAZY     a dále  BANERY webtržiště    a také  MATELI.CZ    ? optimalizace PageRank.cz