Aktuální informace prodejce : Mýdlárna Rozmarýnka
Vaše adresa : shop.webtrziste.cz/mydlarna-rozmaranka
Aktuální informace :

logo

Jsme malá mýdlárna v Podkrkonoší, kde není vůbec nic, jen krásně. Vyrábíme ručně přírodní mýdla a šampóny s přídavkem kozího mléka, léčivých bylinek a 100% přírodních aroma olejů. Kozí mléko je ve všech našich mýdlech a pochází z malé kozí farmy v Podkrkonoší.

Základem je olivový, kokosový a palmový olej, kozí mléko, 100% přírodní esenciální aroma oleje, extrakt z rozmarýnu, bylinky, koření a hlavně naše ruce, srdce a láska, se kterou mýdla vyrábíme.

Bylinková mýdla obsahují bylinky jako …měsíček lékařský, třezalka tečkovaná, celík zlatobýl, tymián obecný, rozmarýn lékařský a levandule lékařská. U každého mýdla je obsažen i macerát těchto bylinek. Hojivé účinky mýdel ještě navyšují 100% aroma oleje jako je meduňka, čajovník, citronela, hřebíček, rozmarýn nebo nádherně voňavá a léčivá levandule. Olivový olej, který vyživuje a zjemňuje pleť, kokosový olej pro nádhernou krémovou pěnu a palmový olej pro pevnost mýdla. Kozí mléko je výborný antioxidant, obsahuje velké množství vitamínů, stopových prvků a enzymů, které jsou při metodě výroby mýdla “zastudena” v mýdle zachovány. Zemité barvy mýdel jsou dosaženy pouze bylinkami a maceráty z nich. Žádná syntetická a potravinářská barviva v nich nenajdete.

Našim cílem je návrat k mydlářskému cechu a prodej kvalitních, přírodních mýdel, která budou pečovat o vaši pokožku a vy se k nim budete rádi vracet.

Všechna naše mýdla mají atesty, tedy Hodnocení bezpečnosti kosmetických přípravků dle požadavku Nařízení Evropského parlamentu a rady č. 1223/2009, o kosmetických přípravcích a Notifikaci kosmetických přípravků na EVROPSKÉM PORTÁLU (CPNP).
Jak zasílám zboží:
Česká pošta, bublinková obálka
Jaké mám nastaveno poštovné:
dobírkou : 30 Kč
Moje oblíbené :

NEPŘEHLÉDNĚTE :  ODKAZY     a dále  BANERY webtržiště    a také  MATELI.CZ    ? optimalizace PageRank.cz