Aktuální informace prodejce : Danilka
Vaše adresa : shop.webtrziste.cz/danilka
Aktuální informace :

logo

vítám Vás!

Jmenuji se Danka Křížková a zde si říkám Danilka. Od dětství jsem ráda malovala, prošla ZUŠ výtvarným oborem. Vystudovala jsem oděvní průmyslovku a na Technické univerzitě v Liberci Textilní marketing.

Jsem maminkou tří velmi aktivních dětí a tak je pro mne tvoření nutností. Je to únik ze světa starostí a povinností, do světa, kde si dělám co chci jen já sama. Tam se moje fantazie stává skutečností.
V roce 2004 jsem potkala drát a bylo rozhodnuto.

Tento, na první pohled nepoddajný, tvrdý materiál se umí proměnit do neuvěřitelných tvarů a podob, že mě jeho proměny stále nepřestaly bavit. Naopak! Stále objevuji nové a nové a tuším, že konec je v nedohlednu.
Nahlédněte do mnoha podob mých drátů nejprve to byla hnízda a stromy a potom jsem zjistila, že s drátem jdou dělat přímo kouzla a od vajíček postoupila k ptáčkům a pak jsem vedle krásy drátovaných výrobků objevila i jejich praktičnost a využití v domácnosti a už jsem u drátování a drátenictví zůstala.

Technika drátování je to nejlepší, co mě na mé cestě tvořivostí zatím potkalo. Protože jsem od přírody chaotik, ale zároveň potřebuji kolem sebe harmonii a krásu vychází mi dráty krásně vstříc. Doufám, že i Vás moje práce s dráty zaujme a budete se kochat tímto materiálem se mnou.


Ať se vám u mne líbí a pěkný den!

Danilka



Pokud chcete nebo potřebujete ke svojí objednávce vystavit fakturu, připište to prosím do objednávky.

Také Vám na přání mohu zabalit vámi objednané zboží dárkově - do celofánu. V tomto případě se cena každého baleného výrobku navyšuje o 10Kč.
Jak zasílám zboží:
Protože bydlím na vesnici odesílám zboží obvykle dvakrát týdně Českou Poštou. Vše je zabaleno do bublinkové folie a zasílám v krabici nebo obálce. Cena poštovného zahrnuje poštovné České pošty a náklady na balení.
Jaké mám nastaveno poštovné:
dobírkou : 140 Kč
platba předem: 80 Kč
Moje oblíbené :

NEPŘEHLÉDNĚTE :  ODKAZY     a dále  BANERY webtržiště    a také  MATELI.CZ    ? optimalizace PageRank.cz