Aktuální informace prodejce : Strains
Vaše adresa : shop.webtrziste.cz/strains
Aktuální informace :

logo

Ahoj, jmenuju se Renáta, prostě Reny :-) Chtěla bych se s vámi podělit o něco málo, co vzešlo z mých nálad a fantazie. Pokud se někomu moje práce zalíbí nebo zaujme, splní to to, co jsem si přála.

Na základní škole jsem navštěvovala kroužek Výtvarné techniky. Paní užitelka Faltová mě tehdy vyzkoušením všeho možného inspirovala k talentovým zkouškám na Střední školu uměleckoprůmyslovou v Ústí nad Orlicí - obor Propagační výtvarnictví - grafická úprava tiskovin.

Tam jsem si vyzkoušela opět mnoho nového. Vždy jsem byla ale psychikou trošku jiná, a tak mě malba a ostatní činnost vždy naplňovala spíše v soukromí. Na tvorbu musím mít vždy svou náladu :-)

Doma jsem si pak vyzkoušela pár dalších věcí jako náušnice a náhrdelníky z korálků apod.

V dnešní době se více zajímám o pochopení vlastní mysli a naslouchání tělu v nemocech. Uklidňují mě mandaly, přesněji jejich tvorba. Většinou je tvořím prostě dle nálady. Některé jsou velmi odlišné od jiných, ale to jsem prostě já.

Všechno, co mě v životě potkalo, se snažím využít pozitivně.

Vytvořím ale i mandalu na míru, nebo jakousi posilující kartičku, kterou si můžete nosit i s sebou. Něco mi o sobě napíšete a já se pokusím vyrobit takovou, aby k vám seděla a hlavně vám byla příjemná a povzbuzující :-)
Přeju příjemné prohlížení :-)
Jak zasílám zboží:
Česká pošta
Jaké mám nastaveno poštovné:
dobírkou : 90 Kč
platba předem: 50 Kč
Moje oblíbené :

NEPŘEHLÉDNĚTE :  ODKAZY     a dále  BANERY webtržiště    a také  MATELI.CZ    ? optimalizace PageRank.cz